Regnskap.

Det må gjøres. Og det må gjøres skikkelig, ellers blir det bråk og du ender opp med å bruke enda mer tid på noe som du helst ikke vil bruke tid på i det hele tatt. Da er det greit å ha noen som bare fikser det for deg. Noen som oss.

I Bilagsfeber har vi to måter å hjelpe deg med regnskapet på.

ren_1.jpg

Vi fikser

Når vi fikser regnskapet, så fikser vi faktisk alt. Da er vi din dedikerte regnskapsfører og ordner ting som:

  • Bokføring
  • Lønn
  • Rapportering til myndighetene
  • Rapportering til deg
  • Årsregnskap
  • Avstemning
  • Tips og råd

Du spør – vi svarer

Inngående regnskapsrådgivning som går i dybden. Vi har lang erfaring fra de største regnskapsbyråene og kjenner godt til utfordringer og problemstillinger som kan dukke opp når man driver en bedrift – store som små. Vi hjelper deg med grundig og tydelig rådgivning.

ren_2.jpg

Hvorfor skal jeg bruke et regnskapsbyrå?

Å bruke et eksternt regnskapsbyrå fremfor å ansatte en person selv, er enklere og sparer deg for tid og penger. Vi har gode, digitale verktøy som er laget spesifikt for å automatisere og effektivisere regnskapsarbeid – det kommer deg til gode.

Vi har tilfeller der kunder har spart flere årsverk ved å gå over til oss nettopp fordi kombinasjonen av gode verktøy og bred kompetanse gjør at vi kan utføre regnskapsarbeidet rimeligere og raskere.

Ok, et regnskapsbyrå kan spare meg penger – men hvorfor velge dere?

Fordi vi ikke er som alle andre regnskapsbyrå. Fordi vi er opptatt av tett oppfølging og å være der for deg når du trenger oss. Enten du har et kjapt spørsmål eller en vrien problemstilling som skaper hodebry. Og du trenger heller ikke tenke på at neste regningen du får fra oss skal bli jumbostor bare fordi du har noen spørsmål du lurer på.

For vi har altså…

regnskap3.jpg